Purificator Osmoza Inversa 6 filtre

Sistem de purificare a apei cu 6 filtre si cu pompa de inalta presiune. Este un sistem complex de purificare a apei recomandat in situatia in care apa nu are probleme microbiologice. Daca filtrele sunt schimbate la timp garantia calitatii apei este pe toata durata de functionare a sistemului. Este recomandat pentru purificarea apei de la retea sau apa de foraj (put , fantana). Produce apa plata in limita a 190 litri / zi. Apa produsa poate fi folosita atat pentru consumul cotidian cat si pentru prepararea hranei . Va scuteste de caratul zilnic a bidoanelor de apa cat si financiar . 50 de litri de apa plata produsa la dumneavoastra acasa cu acest sistem, va costa aproximativ 1 leu .
Componente filtrante :
1.Filtru de sedimente de 5 microni . Acesta retine toate sedimentele: noroiul, vegetatia, parazitii si alte componente mai mari de 5 microni existente pe tevile de alimentare cu apa. Este un filtru tampon ce trebuie schimbat la un interval de 3-6 luni.
2.Filtru cu carbune activ. Acest filtru este responsabil cu gustul si mirosul apei. Retine clorul, materiile organice, trihalometani, pesticide, gaze dizolvate etc. Acest filtru se schimba la max. 6 luni.
3.Filtru de sedimente de 1 micron . Acest filtru retine impuritatile mai mari de 1 micron. Este un filtru tampon ce protejeaza filtrul osmotic si asigura o apa limpede si curata pentru restul proceselor de filtrare. Acest filtru se schimba la max. 6 luni.
4.Filtrul osmotic sau membrana de osmoza inversa . Acesta este cel mai important filtru aflat in procesul de purificare a apei. Retine impuritati fizice, chimice si microbiologice in limita a 0,0001 microni. Este un filtru fabricat in SUA si asigura puritatea apei. Se schimba la un interval de 2-3 ani.
5.Filtrul post carbon sau filtrul de gust . Acest filtru finiseaza gustul apei. Avand in vedere ca apa pura este stocata in vasul tampon de 12 litri, producatorul a gasit de cuviinta sa monteze acest filtru dupa iesirea apei din vasul de stocare. Prin aceasta, se realizeaza o revigorare a apei atat la nivel de gust si miros cat si la nivel structural. Se schimba la max. 12 luni.
6.Filtru mineral sau mineralizator . Inca nu sa inventat un sistem de purificare a apei selectiv - sa retina doar ce nu e bun si sa lase in apa mineralele. Avand in vedere ca purificarea apei prin osmoza inversa presupune aducerea apei aproape de formula initiala (H2O) si avand in vedere ca unele teorii sustin ca apa trebuie sa contina anumite saruri (minerale), filtrul mineral vine sa repare acest neajuns. Practic, prin adaugarea unui astfel de filtru la sistemul dvs. apa va fi imbogatita cu mineralele necesare consumului cotidian dupa ce aceasta a fost purificata prin osmoza inversa. Apa rezultata este o apa pura si mineralizata.Se schimba la maxim 24 luni.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Purificator Osmoza Inversa 6 filtre

  • Cod produs: OI-6F
  • Disponibilitate: 1
  • 992 Lei

  • Fără TVA: 833 Lei

Etichete: purificator, osmoza, inversa, filtre, apa,