Purificator apa Osmoza Inversa 7 filtre

Sistem de purificare a apei tip cu 7 trepte de filtrare cu pompa de inalta presiune. Este un sistem complex de purificare a apei recomandat in situatia in care apa nu are probleme microbiologice. Daca filtrele sunt schimbate la timp, garantia calitatii apei este pe toata durata de functionare a sistemului. Este recomandat pentru purificarea apei de la retea. Produce apa plata in limita a 190 litri / zi. Apa produsa poate fi folosita atat pentru consumul cotidian cat si pentru prepararea hranei, ceaiului, cafelei, dulceturi, compoturi, porumb fiert, muraturi etc. Va scuteste de caratul zilnic a bidoanelor de apa atat ca efort, timp, cat si financiar. Astfel , apa plata produsa la dumneavoastra acasa cu acest sistem , va costa aprox. 1 leu

Componente :
1.Filtru de sedimente de 5 microni . Acesta retine toate sedimentele: noroiul, vegetatia, parazitii si alte componente mai mari de 5 microni existente pe tevile de alimentare cu apa. Este un filtru tampon ce trebuie schimbat la un interval de 3-6 luni.
2.Filtru cu carbune activ . Acest filtru este responsabil cu gustul si mirosul apei. Retine clorul, materiile organice, trihalometani, pesticide, gaze dizolvate etc. Acest filtru se schimba la max. 6 luni.
3.Filtru de sedimente de 1 micron . Acest filtru retine impuritatile mai mari de 1 micron. Este un filtru tampon ce protejeaza filtrul osmotic si asigura o apa limpede si curata pentru restul proceselor de filtrare. Acest filtru se schimba la max. 6 luni.
4.Filtrul osmotic sau membrana de osmoza inversa . Acesta este cel mai important filtru aflat in procesul de purificare a apei. Retine impuritati fizice, chimice si microbiologice in limita a 0,0001 microni . Acest filtru asigura puritatea apei. Se schimba la un interval de 2-3 ani.
5.Filtrul post carbon sau filtrul de gust . Acest filtru finiseaza gustul apei. Avand in vedere ca apa pura este stocata in vasul tampon de 12 litri, producatorul a gasit de cuviinta sa monteze acest filtru dupa iesirea apei din vasul de stocare. Prin aceasta, se realizeaza o revigorare a apei atat la nivel de gust si miros cat si la nivel structural. Se schimba la max. 12 luni.
6.Filtru magnetic Filtru magnetic are rolul de a sparge moleculele de apa pentru o absorbtie a apei de catre organism.
7.Filtru mineral sau mineralizator . Inca nu sa inventat un sistem de purificare a apei selectiv - sa retina doar ce nu e bun si sa lase in apa mineralele. Avand in vedere ca purificarea apei prin osmoza inversa presupune aducerea apei aproape de formula initiala (H2O) si avand in vedere ca unele teorii sustin ca apa trebuie sa contina anumite saruri (minerale), filtrul mineral vine sa repare acest neajuns. Practic, prin adaugarea unui astfel de filtru la sistemul dvs. apa va fi imbogatita cu mineralele necesare consumului cotidian dupa ce aceasta a fost purificata prin osmoza inversa. Apa rezultata este o apa pura si mineralizata . Se schimba la maxim 24 luni .
Sistemul de purificare de pe prezenta pagina are deja montate filtrele prezentate mai sus. Producatorul poate da doar o limita maxima de utilizare. Perioada de schimb a filtrelor este variabila, in functie de calitatea apei pe care o purificati.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Purificator de apa cu Osmoza Inversa 7 filtre

  • Cod produs: OI-7F
  • Disponibilitate: 1
  • 1.140 Lei

  • Fără TVA: 958 Lei

Etichete: purificator, osmoza, inversa, filtre, apa, plata,